Meget tid lig mange muligheder

Fire måneder helt uden planer, uden tv, fast internet og rutiner og vaner til at stjæle og fylde ens tid. På en gang skræmmende på grund af den lurende kedsomhed og samtidigt spændende og tiltrækkende på grund af netop tiden. Den uplanlagte tid er der hvor jeg bedst finder tid til at få nye ideer, få tænkt over mit liv og dets retning, fordybe mig i nye interesser og få sat projekter i søen. Så med 4 måneder fyldt med uplanlagt tid har jeg fået alle muligheder for at finde ud af hvad de næste par år skal bringe, og lægge planer for hvordan jeg skal nå derhen.

Så imens Line straks begynder som gæstearbejder i dette fremmede land, og har fuld kalender, så har hun foræret mig muligheden for at kaste mig over hvad end jeg finder interessant, Læs videre “Meget tid lig mange muligheder”

Afsked og glæde.

De sidste par uger har vi enten haft besøg af, eller været på besøg hos, en stor del af vores venner. Det er blevet til mange gylde øjeblikke hvor venskab, hygge, kærlighed og nærvær er gået hånd i hånd med de gode historier, god mad og et glas vin eller to. Disse stunder har været fantastiske, og jeg glæder mig allerede til at gøre det igen når vi kommer hjem, hvor vi skal rundt og sige god dag til folk igen.

Mange gange har vi måtte knibe os i armen Læs videre “Afsked og glæde.”

Nomader i eget land…

I går fik vi afleveret nøglen til vores lejlighed til de midlertidige lejere, som har lejet den imens vi er væk. Så har vi ikke den udgift at bekymre os om, til gengæld har det betydet at den sidste uge har gået med at pakke, køre væk og gøre rent. Eller det vil sige, det har været programmet for dagen, aftenerne er så stort set uden undtagelse brugt i venskabeligt lag med god mad og rødvin enten hos os, eller hos vennerne imens vi har været rundt og sige farvel og takke af.

Nu sidder vi så i Århus, på besøg hos en rigtig god ven, trætte ovenpå endnu en aften med hygge, god mad og vin, men Læs videre “Nomader i eget land…”

Indiske eventyr venter…

I næste uge afslutter jeg min uddannelse til pædagog, og derefter venter der så et halvt års eventyr på den anden side af kloden. Min kæreste har fået praktikplads i Bhuj, i det landlige Indien, så jeg har fået en god mulighed for at drage afsted, og finde min indre antropolog frem. På turen ser jeg frem til at møde inderne, og se hvad vi vesterlændinge kan lærer af dette folkefærd, der lever liv så forskellige at det kan være svært at forstå at vi lever på samme planet. F.eks. tjener en veluddannet inder hvad der svarer til 4.400 kr om måneden, altså mindre end hvad jeg har fået i SU i de sidste år. Uden at være den store globetrotter har jeg sidste år set flere forskellige lande, end en del af inderne gør i et helt liv Læs videre “Indiske eventyr venter…”